Lees de Officiële Beschrijving

AACSB Accredited

Je drukke leven moet geen obstakel zijn om je doelen te bereiken. Waar je ook bent in je educatieve reis, waar ter wereld je ook bent, we hebben een programma voor je. Onderzoek de flexibele graad- en certificeringsopties op de hele site die passen in uw leven op uw voorwaarden en op uw apparaat naar keuze. En het beste is ... je zult van dezelfde CU-faculteit leren en dezelfde CU-graad behalen als je klasgenoten op de campus, maar met de flexibiliteit die je nodig hebt.

111222_50_b2.jpg 111223_best.jpg 111224_student.jpg

50 graden

Of je nu een diploma wilt behalen, certificeringen wilt toevoegen om vooruit te komen in je carrière of een vergevorderd diploma wilt behalen - we hebben meer dan 50 volledig online programma-aanbiedingen beschikbaar.

Geclassificeerd als 5e in Colorado

De Guide to Online Schools rangschikte CU Denver vijfde in Colorado in 2018 voor betaalbaarheid, op basis van collegegeld, en academische kracht, per gestandaardiseerde examenscoretotalen.

Wij

Ons navigatieteam ondersteunt niet-campusleerlingen tijdens hun CU-reis. Dit toegewijde team verbindt studenten met academische ondersteuning en carrièreservices.

Kies uw eigen schema

Wat het online programma van CU Denver anders maakt (en een beetje geweldig), is dat je je schema kunt kiezen.

Niet alleen tussen online EN op de campus (wat CU Denver uniek maakt).

Maar u kunt eerder uw schema kiezen om de balans te vinden tussen school en werk- en gezinsverplichtingen. Zonder op te geven:

  • Kwaliteit (dezelfde faculteit leert online die lesgeeft op de campus)
  • Opties (450 online cursussen en meer dan 20 volledig online graden)
  • Succes (studenten die een online klas volgen, hebben 1,5 keer meer kans om af te studeren)
  • Reputatie (of u nu online colleges volgt, op de campus of beide, u ontvangt dezelfde CU-graad)

Als u online cursussen volgt in Colorado of waar ook ter wereld, ontvangt u de relevante kennis en vaardigheden die u nodig hebt, terwijl u het schema behoudt dat u wilt behouden.

Eindig je diploma online

Als je ten minste één cursus hebt gevolgd aan een community college of een instelling van vier jaar, kom je in aanmerking om als transferstudent in te schrijven. Met veel programma's online beschikbaar, vindt u er zeker een die u helpt uw carrière te verleggen of vooruit te helpen. Transferstudenten moeten transcripties van eerdere instellingen indienen samen met het invullen van de online applicatie.

Je kunt meer leren over het proces van overboeking, praten met een toelatingsconsulent of meer te weten komen over toelatingseisen van ons toelatingsbureau. Bovendien kunt u zich aanmelden voor een gratis transferologie-account om een idee te krijgen van hoe uw tegoeden worden overgedragen. Opmerking: alleen het toelatingsbureau kan een officiële evaluatie van de overdracht verstrekken.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

MSc

University of Colorado Denver Online

De Master of Science in Global Energy Management (GEM) is een bedrijfs- en leiderschapsdiploma, aangeboden in een hybride online-indeling, zodat u kunt werken terwijl u s ... [+]

De Master of Science in Global Energy Management (GEM) van de University of Colorado in Denver Business School is een bedrijf voor afgestudeerden en leiderschap dat is ontworpen om toekomstige leiders in de energiesector te ontwikkelen. Deze 18-maanden, 36-credit "energy MBA" aangeboden in een hybride online-formaat biedt graduate business cursussen volledig gericht op de energie-industrie, met een mondiaal perspectief dat alle energiesectoren omvat. Het curriculum wordt gegeven door deskundige beoefenaars en voortdurend getoetst door industriële partners.

Carrière en leerresultaten

De meeste afgestudeerden (55%) melden een toename van het salaris per afstuderen, waarbij 15% een verhoging van 20% of meer ontvangt. Onze afgestudeerden stijgen vaak op naar leiderschap in hun huidige omgeving, verwerven de vaardigheden om over te stappen naar een nieuwe rol of sector, of beginnen zelfs hun eigen bedrijf.... [-]

Verenigde Staten Denver
Januari 2020
Engels
Voltijd
18 maanden
Online
Lees meer in Nederlands

CU Online: Student Perspectives