Lees de Officiële Beschrijving

De University of Fairfax Onderscheiding

De University of Fairfax is een geaccrediteerde, online graduate instelling die is opgericht om het groeiende tekort aan gekwalificeerde cybersecurity professionals in de publieke en private sector aan te pakken.

Grote werkgevers (waaronder Northrop Grumman, CSC, Lockheed Martin, Wells Fargo, CISCO, DHS, NSA, NRC en Veterans Affairs) huren en promoten onze studenten en alumni. Werkgevers erkennen dat University of Fairfax onmiddellijk kunnen toepassen wat ze leren en bijdragen op het werk, omdat: (1) onze op vakmensen gerichte cyberbeveiligingsgraden worden gegeven door deskundige cybersecuritybeoefenaars, en (2) alle cursussen zijn gericht op cyberbeveiliging en vereisen de voltooiing van "real world" cyberbeveiligingsprojecten.

Wie zijn onze studenten?

De typische student van de University of Fairfax is cybersecurity of IT-professional die wil overstappen op cybersecurity of die wil doorstoten naar cybersecurity door het behalen van leiderschap of expertstatus. De gemiddelde leeftijd van een student van de University of Fairfax is 46.

Waarom wij?

Onze studenten melden dat de universiteit uniek en ongeëvenaard is. Concreet hebben ze de University of Fairfax vanwege het volgende:

 • 100% cyberbeveiligingsfocus
 • Expert cybersecurity practitioner faculteit
 • Rigoureuze, projectgerichte, praktijkgerichte curricula
 • Toegankelijke online cursuslevering
 • Successen van studenten en alumni
 • Studententevredenheid en alumni

Accreditatie en goedkeuringen

De University of Fairfax is geaccrediteerd door de Remote Education Accrediting Commission (DEAC), door het Amerikaanse ministerie van Onderwijs gerangschikt als een landelijk erkend accreditatieagentschap en is een postseconcurrentlid van de Council for Higher Education Accreditation (CHEA).

Aanvullende accreditaties, goedkeuringen en certificeringen omvatten:

 • Accrediterende Commissie van DEAC

De University of Fairfax is geaccrediteerd door de commissie voor accreditering van afstandsonderwijs (DEAC). De Accrediterende Commissie van DEAC wordt door het Amerikaanse ministerie van Onderwijs vermeld als een landelijk erkend accreditatieagentschap en is een erkend lid van de Council for Higher Education Accreditation (CHEA).
»Http://www.deac.org
»Https://www.chea.org

Adres en telefoon voor DEAC:
1101 17th Street NW, Suite 808, Washington, DC 20036
P 202-234-5100 F 202-332-1386

Daarnaast houdt de University of Fairfax machtigingen in verschillende staten en als een goedgekeurde SARA (State Authorisation Reciprocity Agreement) instelling kan ze studenten uit alle Amerikaanse staten inschrijven, behalve Californië en Massachusetts, evenals internationale studenten.

 • Virginia

De University of Fairfax is gecertificeerd door de Staatsraad voor hoger onderwijs voor Virginia in overeenstemming met de bepalingen van titel 23, hoofdstuk 21.1 van de Code of Virginia. De University of Fairfax heeft het "certificaat om een ​​instituut voor post-secundair onderwijs te exploiteren" verleend aan de University of Fairfax om graden, cursussen voor studiepunten of studieprogramma's aan te bieden die leiden tot een diploma of certificaat in het Gemenebest van Virginia. »Http://www.schev.edu

 • Veteranen voordelen

Veteranen en in aanmerking komende personen die in aanmerking komen voor educatieve voordelen onder de Post 911 / GI Bill en andere GI Bill Chapters kunnen in aanmerking komen voor educatieve voordelen terwijl ze deelnemen aan educatieve programma's aangeboden door de University of Fairfax . UoF is een trotse deelnemer aan het Yellow Ribbon-programma. »Http://www.va.gov

eLearning aan de University of Fairfax

Beveilig uw toekomst en bevorder uw cybersecurity-carrière terwijl u uitsluitend online leert aan de University of Fairfax . eLearning is handig voor cybersecurity-professionals die mobiel en responsief moeten zijn op een veeleisend en snel terrein.

Toegankelijkheid Voordelen

Al onze geaccrediteerde, op vakmensen gerichte cyberbeveiligingsgraden worden geleverd via een toegankelijk, interactief, online platform dat u voorziet van:

 • Gemak van 24/7 toegang tot uw cursussen vanaf elke locatie
 • Flexibiliteit om uw werk, familie en educatieve verplichtingen beter te combineren
 • Kans voor individuele ondersteuning
 • Vermogen om samen te werken en in contact te komen met docenten van faculteiten en medestudenten

Educatieve voordelen

Ons vakdocent en praktijkgericht curriculum helpt je om direct wat je leert toe te passen. Via rigoureuze, aantrekkelijke online cyberbeveiligingscursussen kunt u:

 • Leer de huidige beste werkwijzen van de leidende deskundige vakdeskundigen
 • Deel uw ideeën en werk samen met medestudenten en docenten
 • Verbeter uw kritische denk- en probleemoplossende vaardigheden
 • Verbeter uw communicatievaardigheden
 • Voltooi real-world projecten, die van toepassing zijn op uw werkplek

Carrière voordelen

Via de interactieve, interactieve eLearning-programma's bouw je je professionele netwerk op terwijl je je opleiding voltooit. De faculteitsmedewerker die lesgeeft in uw cursussen, evenals de cyberbeveiligingscollega's waarmee u online samenwerkt, worden tijdens uw loopbaan een integraal onderdeel van uw professionele netwerk als u:

 • Vergroot uw zichtbaarheid met collega's in het veld
 • Pas wat je leert tijdens je werk toe en wordt erkend voor je bijdragen
 • Netwerk met docenten en medestudenten
 • Vind belonende professionele kansen

Een unieke online leermethode voor scholen

We gebruiken een unieke benadering van online leren - een die twee soorten online-bezorgmethoden combineert om de meest effectieve online leerervaring voor volwassen studenten te bieden. Om het leren te verbeteren, omvatten onze online programma's kansen voor zowel realtime (synchrone) als asynchrone interactie.

Discussies met discussies

Asynchrone interactie vindt plaats door deel te nemen aan discussies onder leiding van een instructeur. Studenten doen mee op de momenten die het beste bij hun schema passen.

Online chatrooms

Je instructeur houdt 'kantooruren' op een voorgeschreven tijdstip elke week in de avond. Deze sessies zijn niet verplicht maar zijn beschikbaar om u te helpen ondersteunen. Elke chat wordt automatisch gearchiveerd en kan na de hoge snelheid worden bekeken.

SyncSessions ™

Deze sessies worden om de week gepland en bieden een forum voor samenwerkend leren door realtime interactie tussen docenten en studenten mogelijk te maken. Ze worden vastgelegd en gearchiveerd voor gebruik door studenten.

Technologievereisten

Studenten moeten persoonlijke toegang hebben tot een Windows-computer met minimaal 512 MB RAM, snelle internetconnectiviteit en de juiste kantoorsuite van software ter ondersteuning van tekstverwerking, presentatieontwikkeling en spreadsheetmogelijkheden. Daarnaast zijn een webcam en microfoon / headset vereist.

Ondersteuning voor online leren

De online cyberbeveiligingsgraad, certificaat- en certificeringsprogramma's van de University of Fairfax bieden u de hulpmiddelen en ondersteuning die u nodig hebt om te slagen terwijl u online leert. Dit online educatieve platform is zowel gebruiksvriendelijk als gemakkelijk te navigeren. Om ervoor te zorgen dat studenten een productieve en nuttige educatieve ervaring hebben, nemen alle nieuwe studenten deel aan de oriëntatie op het gebruik van het online platform.

Bovendien verbeteren veel ondersteunende diensten uw online leerervaring, waaronder:

 • Mobiele toegang tot cursussen via smartphone-technologie, zoals Android, iPhone
 • Twitter feeds voor tijdige kennisgeving van belangrijke deadlines en aankondigingen
 • Helpdesk voor technische assistentie 24/7 beschikbaar
 • Beschikbare hulpmiddelen voor elektronische bibliotheken om secundair onderzoek 24/7 uit te voeren
 • Online bibliothecaris
 • Bibliotheekhandleidingen / Webinars over secundair onderzoek
Opleidingen te volgen in:
 • Engels

Deze school biedt ook:

Cursus

University of Fairfax

In deze cursus verkennen studenten de acht domeinen van de (ISC) 2 Certified Information Systems Security Professional (CISSP) Common Body of Knowledge (CBK) in informati ... [+]

IA7000 Beveiliging in het digitale tijdperk

In deze cursus verkennen studenten de acht domeinen van de (ISC) 2 Certified Information Systems Security Professional (CISSP) Common Body of Knowledge (CBK) in informatiebeveiliging als een raamwerk voor het kritisch analyseren van beveiligingsbewustmakingskwesties en om beste praktijken bij het implementeren van beveiliging te evalueren systemen binnen de onderneming. (3 credits)

Word lid van de Cybersecurity EliteU van F Cybersecurity Education Path

Onderscheid uzelf en bevorder uw cybersecurity-carrière door het University of Fairfax Online Cybersecurity Education Path te volgen. Ongeacht welk graduate programma je ook volgt, al je cursussen zullen relevant cybersecuritybeleid en managementkwesties onderzoeken en je zult een cyberbeveiligingsproject in elke cursus voltooien. U kunt direct toepassen wat u hebt geleerd en op uw werkplek een belangrijke bijdrage leveren.... [-]

Verenigde Staten Roanoke
Vraag informatie aan
Engels
Online
Lees meer in Nederlands

MBA

University of Fairfax

Leer van doorgewinterde zakelijke professionals en pas de noodzakelijke methoden en hulpmiddelen toe die nodig zijn om een ​​organisatie te ondersteunen. Het MBA-programm ... [+]

Overzicht

De geaccrediteerde Master of Business Administration (MBA) -opleiding bestaat uit 12 online cursussen.

Leer van doorgewinterde zakelijke professionals en pas de noodzakelijke methoden en hulpmiddelen toe die nodig zijn om een ​​organisatie te ondersteunen. Het Master-programma van de University of Fairfax is ontwikkeld door experts uit de industrie en biedt u de mogelijkheid om het volledige spectrum van de zakelijke arena te verkennen. Door het programma vergroten zakelijke professionals hun kennis, hun vermogen om bedrijfsalternatieven grondiger te analyseren en hun kansen voor meer uitdagende, verantwoordelijke en productieve carrières in het bedrijfsleven. Studenten kunnen ervoor kiezen om een ​​Master of Business Administration-opleiding te behalen op een gespecialiseerd gebied. De University of Fairfax biedt de volgende gespecialiseerde gebieden:... [-]

Verenigde Staten Roanoke
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 jaren
Online
Lees meer in Nederlands

MSc

University of Fairfax

Leer van doorgewinterde beveiligingsbeoefenaars en maak gebruik van het nieuwste curriculum om uw cyberbeveiligingsreferenties naar een hoger niveau te tillen. Het master ... [+]

Verdien online uw University of Fairfax Cyber ​​Security Master's Degree

De geaccrediteerde Master of Science in Cybersecurity Management (MSCSM) -opleiding bestaat uit 12 online cursussen.

Leer van doorgewinterde beveiligingsbeoefenaars en maak gebruik van het nieuwste curriculum om uw cyberbeveiligingsreferenties naar een hoger niveau te tillen. Het masterprogramma van de University of Fairfax is ontwikkeld door experts uit de industrie en biedt u de mogelijkheid om het volledige spectrum van cybersecurity te verkennen.

Degree Program Doelstellingen

De MSCSM-opleiding ontwikkelt professionals die:

worden erkend als deskundige en gekwalificeerde beoefenaars op een gespecialiseerd gebied van informatiebeveiligingbeschikken over een grondige kennis van de huidige cyberbeveiligingspraktijkenkritisch denken en probleemoplossend vermogen toepassen bij het analyseren van kwesties die relevant zijn voor de cyberbeveiligingsgemeenschapsecundaire onderzoeksbevoegdheden gebruiken bij het onderzoeken en selecteren van best-practice-oplossingen voor uitdagingen op het gebied van informatiebeveiligingdemonstreren van de kennis en vaardigheden die nodig zijn om een ​​gespecialiseerd gebied van informatiebeveiligingsbeheer aan te pakkenUitkomsten van het Degree-programma... [-]
Verenigde Staten Roanoke
Vraag informatie aan
Engels
Online
Lees meer in Nederlands

PhD

University of Fairfax

Als doctoraatsstudent, zullen al je cursussen hier relevante cyberbeveiligingsbeleidsproblemen in bedrijfsbeheer onderzoeken, je zult een cyberbeveiligingsproject in elk ... [+]

Deze opleiding helpt studenten om hun loopbaan als adviseur of professionele manager op het gebied van informatiebeveiliging en -borging te bevorderen. In dit programma ondernemen studenten oplossingsgerichte toegepaste veldonderzoeksprojecten die relevante sectorproblemen aanpakken en bijdragen aan de vooruitgang van kennis in de praktijk van Informatieborging.

Dit programma bevordert de ontwikkeling van studenten die:

Worden erkend als behandelaars met expertise op een gespecialiseerd gebied van onderzoek dat relevant is voor de cybersecurity-gemeenschapPas kritisch denken en probleemoplossend vermogen toe bij het analyseren van problemen met informatieborgingGebruik een evidence-based benadering voor identificatie van oplossingen bij het aanpakken van problemen die relevant zijn voor de cyberbeveiligingsgemeenschapDemonstreer competentie bij het uitvoeren van oplossingsgericht veldonderzoek dat relevant is voor beoefenaars van informatieborgingBlijf bijdragen aan kennis en praktijk op het gebied van cybersecurityDoelstellingen van het programma... [-]
Verenigde Staten Roanoke
Vraag informatie aan
Engels
Online
Lees meer in Nederlands