Lees de Officiële Beschrijving

Verdien overal een Brits diploma

Meer dan 30 graden, 100% online

Kwaliteit onderwijs

Stimuleer je carrière terwijl je studeert bij wereldberoemde experts en deelneemt aan nationaal gerangschikte programma's.

Academische uitmuntendheid

Ervaar hetzelfde hoogwaardige onderwijs als onze residente studenten. Maak gebruik van de middelen van een vlaggenschipuniversiteit die niet-gegradueerde, professionele, medische en agrarische colleges omvat.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Masters

University of Kentucky Online

Het online CSWE-geaccrediteerde MSW-programma van de University of Kentucky bouwt de vaardigheden op die je nodig hebt om je passie na te streven, verandering te bewerkst ... [+]

Het CSWE-geaccrediteerde online MSW-programma van de University of Kentucky combineert flexibel online leren met een rigoureus curriculum dat afgestudeerden voorbereidt op geavanceerde sociale werkpraktijken. Dit Master of Social Work-programma legt de nadruk op het betrekken van anderen, maakt gebruik van wetenschappelijk onderbouwde interventiestrategieën, omvat diversiteit en aspecten van rechtvaardigheid, terwijl studenten worden uitgerust om gemeenschappen te verbeteren door middel van sociale verandering.

Opties voor een geavanceerd programma (30 studiepunten) en een regulier stagedeprogramma met 60 studiepunten bieden ervaren maatschappelijk werkers en gepassioneerde nieuwkomers dezelfde praktische vaardigheden die nodig zijn om effectief te zijn in het veld.... [-]

Verenigde Staten Lexington
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
Online
Lees meer in Nederlands