Lees de Officiële Beschrijving

Verdien overal een Brits diploma

Meer dan 30 graden, 100% online

Kwaliteit onderwijs

Stimuleer je carrière terwijl je studeert bij wereldberoemde experts en deelneemt aan nationaal gerangschikte programma's.

Academische uitmuntendheid

Ervaar hetzelfde hoogwaardige onderwijs als onze residente studenten. Maak gebruik van de middelen van een vlaggenschipuniversiteit die niet-gegradueerde, professionele, medische en agrarische colleges omvat.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

Masters

University of Kentucky Online

De online MSW van de University of Kentucky bereidt studenten voor om impact te maken in professioneel sociaal werk met individuen, gezinnen, groepen, organisaties en gem ... [+]

Het online MSW-programma van de University of Kentucky combineert flexibel online leren met een rigoureus curriculum dat afgestudeerden voorbereid op geavanceerde sociale werkpraktijken. Het MSW-programma benadrukt het betrekken van anderen, maakt gebruik van op bewijsmateriaal gebaseerde interventiestrategieën, omarmt diversiteit en aspecten van rechtvaardigheid en biedt studenten de mogelijkheid om gemeenschappen te verbeteren door middel van sociale verandering.

Opties voor een geavanceerd programma (30 studiepunten) en een regulier stagedeprogramma met 60 studiepunten bieden ervaren maatschappelijk werkers en gepassioneerde nieuwkomers dezelfde praktische vaardigheden die nodig zijn om effectief te zijn in het veld.... [-]

Verenigde Staten Lexington
September 2019
Voltijd
Deeltijd
Online
Lees meer in Nederlands