University of the People

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

'S Werelds eerste collegegeldvrije, geaccrediteerde, online Amerikaanse universiteit zonder winstoogmerk.

In het kort

University of the People (UoPeople) is de onderwijsrevolutie. Wij zijn de eerste Amerikaanse, geaccrediteerde online universiteit zonder winstoogmerk, zonder collegegeld . UoPeople is toegewijd aan het wereldwijd openen van toegang tot hoger onderwijs en is ontworpen om afgestudeerden van middelbare scholen te helpen financiële, geografische, politieke en persoonlijke beperkingen te overwinnen, waardoor ze niet collegiaal studeren.

De universiteit biedt associate en bacheloropleidingen in Business Administration, Computer Science en Health Science, evenals masteropleidingen in Business Administration en Education. UoPeople is opgericht in 2009 en geaccrediteerd in februari 2014. Tegenwoordig heeft het meer dan 36.000 studenten uit meer dan 200 landen en gebieden. 1.000 van deze studenten zijn vluchtelingen, van wie 600 Syrisch.

UNESCO schat dat er in 2025 bijna 100 miljoen jonge mensen op zoek zijn naar een zitplaats op universiteiten die niet bestaan. UoPeople is van mening dat toegang tot hoger onderwijs wereldvrede en wereldwijde economische ontwikkeling kan bevorderen. Als basisrecht kan hoger onderwijs niet alleen het leven van studenten veranderen, maar ook het leven van hun families, hun gemeenschappen, hun naties en, bij uitbreiding, de wereld.

UoPeople wordt geleid door president Shai Reshef en door gerenommeerde internationale raden van bestuur en adviseurs. De President's Council wordt geleid door de huidige en voormalige leiders van verschillende van 's werelds meest vooraanstaande instellingen, waaronder: John Sexton, NYU; George Rupp, Columbia University; Catharine Bond Hill, Vassar College; Nicholas Dirks, UC Berkeley; Judith Shapiro, Barnard College; Eduardo J. Padrón, Miami Dade College, en Nobelprijswinnaar Torsten N. Wiesel, The Rockefeller University. Meer dan 17.000 professionals hebben zich vrijwillig aangemeld voor UoPeople, inclusief degenen die belangrijke UoPeople-leidinggevende posities bekleden.

UoPeople heeft academische partnerschappen met NYU, de Universiteit van Edinburgh en UC Berkeley. 92% van de afgestudeerden van UoPeople is werkzaam, sommigen bij bedrijven van wereldklasse, waaronder Amazon, Apple, Dell, Deloitte, IBM, Microsoft en JP Morgan, en instellingen zoals de VN en de Wereldbank.

UoPeople wordt ondersteund door de vrijgevigheid van individuen en stichtingen, waaronder de Gates, Hewlett en Ford Foundations, Fondation Hoffmann en meer. UoPeople is gedekt door de New York Times, BBC, NPR, Times Higher Education, US News and World Report en meer. Het TED Talk en het Nas Daily-interview van president Reshef over de universiteit hebben samen meer dan 20 miljoen views.

UoPeople bouwt aan een duurzaam nieuw model voor hoger onderwijs, waarbij studenten wordt gevraagd om aan het einde van elke cursus slechts $ 120 aan beoordelingskosten te betalen ($ 240 in de MBA). Een vierjarige bacheloropleiding kost slechts $ 4.860. Voor studenten die zelfs deze bescheiden kosten onbetaalbaar vinden, biedt UoPeople een verscheidenheid aan beurzen om het deel van zijn missie te vervullen dat geen gekwalificeerde student om financiële redenen wordt achtergelaten.

Tijdens de WEF-bijeenkomst in Jordanië 2019 kondigde UoPeople het voornemen aan om UoPeople in het Arabisch te ontwikkelen om de honderdduizenden vluchtelingen en ontheemden in de MONA-regio te dienen die geen alternatief voor hoger onderwijs hebben. In afwachting van aanvullende noodzakelijke middelen voor programmaontwikkeling en goedkeuring door zijn accreditatiebureau, de DEAC, zal UoPeople een graad in bedrijfskunde aanbieden en een pad bieden om te integreren in het Engelstalige programma.

In 2020 kwam UoPeople in aanmerking voor WASC-accreditatie ! Het WASC Senior College and University Commission (WSCUC) is een regionale accreditatie-instantie. University of the People heeft een aanvraag ingediend om in aanmerking te komen voor erkenning door hun commissie. WSCUC heeft de subsidiabiliteitsaanvraag van UoPeople beoordeeld en vastgesteld dat de instelling in aanmerking komt om door te gaan met een aanvraag voor WASC-accreditatie.

Een bepaling van de geschiktheid is geen formele status bij het WASC Senior College en de universiteitscommissie, en garandeert evenmin een eventuele accreditatie. Het is een voorlopige bevinding dat de instelling potentieel accrediteerbaar is en binnen vijf jaar na haar geschiktheidsbepaling kan worden beoordeeld om te worden beoordeeld op de status van kandidaat-lidstaat of initiële accreditatie bij de Commissie. Vragen over Geschiktheid kunnen worden gericht aan de instelling of aan WSCUC op href = "https://www.wscuc.org/contact of (510) 748-9001.

Missie en waarden

UoPeople Vision

University of the People (UoPeople) is van mening dat toegang tot hoger onderwijs een belangrijk ingrediënt is bij het bevorderen van wereldvrede en wereldwijde economische ontwikkeling. Het beschouwt hoger onderwijs als een basisrecht en is van mening dat het zowel het leven van individuen kan veranderen als een belangrijke kracht kan zijn voor maatschappelijke verandering. UoPeople is van mening dat onderwijs een fundamentele rol speelt bij het versterken van de eerbiediging van de mensenrechten en de fundamentele vrijheden, en bij het bevorderen van begrip en tolerantie.

UoPeople-missie

De missie van de University of the People is om betaalbare, kwalitatieve, online, graadverlenende educatieve programma's aan te bieden aan elke gekwalificeerde student ouder dan 16 jaar.

UoPeople-doelen

Om studenten met verschillende achtergronden de mogelijkheid te bieden voor hoger onderwijs door:

 • Internet gebruiken om afstandsonderwijs te bieden
 • Programma's aanbieden tegen minimale kosten
 • Biedt een breed scala aan opties voor financiële bijstand
 • Het promoten van de programma's van de universiteit in achtergestelde regio's van de wereld

Om kwaliteitsprogramma's aan te bieden die:

 • Handhaaf hoge academische normen
 • Neem kerncomponenten op om kritisch denken, communicatie en toewijding aan levenslang leren te bevorderen
 • Focus op competenties en vaardigheden die nodig zijn voor succes in de wereldeconomie
 • Worden voortdurend beoordeeld en verbeterd door middel van regelmatige resultaatbeoordeling en externe beoordelingen
 • Bevorder een cultuur van gedeeld leren door samenwerking, interactie en peer-to-peer onderwijs en evaluatie
 • Zijn ontworpen rond open leermiddelen (OER)

Om studenten diensten te verlenen die bijdragen tot het bereiken van de gewenste leerresultaten door:

 • Bezig met een constant proces van continue verbetering
 • Gebruik van technologie en automatisering om service en nauwkeurigheid te verbeteren

Om studenten te helpen bij het ontwikkelen, evalueren en implementeren van werkgelegenheidsbeslissingen en -plannen door:

 • Studenten helpen zelfkennis te ontwikkelen met betrekking tot loopbaankeuze en werkvoorkeuren
 • Onderwijs- en beroepsinformatie verstrekken om de loopbaan- en onderwijsplanning van studenten te begeleiden en hun begrip van de arbeidswereld te ontwikkelen
 • Studenten koppelen aan alumni, werkgevers en professionele organisaties die kansen kunnen bieden om academisch leren te integreren in de werkomgeving en toekomstige carrièremogelijkheden te verkennen

Om institutionele financiële stabiliteit en groei te verzekeren door:

 • Vrijwilligers inzetten voor leiderschap, academisch en administratief werk
 • Onderhoud van zeer efficiënte processen
 • Een community van supporters ontwikkelen

137315_pexels-photo-3759089.jpeg

UoPeople-waarden

Kans

UoPeople is ervan overtuigd dat onderwijs tegen minimale kosten een basisrecht is voor alle gekwalificeerde aanvragers, niet alleen voor een enkeling. De universiteit zet zich in om de poorten van het hoger onderwijs te openen voor gekwalificeerde studenten overal ter wereld door haar programma's aan te bieden via afstandsonderwijs en door deze mogelijkheid betaalbaar te maken.

Gemeenschap

UoPeople creëert een wereldwijde gemeenschap door zijn academische programma's, educatieve diensten en werkgelegenheidskansen beschikbaar te stellen aan gekwalificeerde individuen van over de hele wereld, en door leermogelijkheden te bieden die studenten en docenten met verschillende achtergronden betrekken.

Integriteit

UoPeople baseert zijn institutionele cultuur op openheid, transparantie en beste professionele praktijken. UoPeople verwacht ook dat alle studenten, docenten, medewerkers en beheerders de hoogste normen van persoonlijke integriteit, eerlijkheid en verantwoordelijkheid respecteren. Bovendien verwacht de universiteit van haar studenten dat ze de verantwoordelijkheid voor hun onderwijs nemen en hun studie ijverig en met de ernst van het doel voortzetten.

Kwaliteit

UoPeople biedt een hoogwaardig, online liberaal kunstonderwijs dat geschikt is voor de reikwijdte en diepte van de uitdagingen van de 21e eeuw. De universiteit beoordeelt en evalueert voortdurend alle aspecten van haar academisch model.

137350_pexels-photo-4144222.jpeg

Collegevrij

Wat betekent het om collegegeldvrij te zijn?

'Collegevrij' betekent dat UoPeople, in tegenstelling tot andere universiteiten, geen kosten in rekening brengt voor het volgen van cursussen. UoPeople brengt ook geen kosten in rekening voor het inschrijven of betalen van boeken en ander cursusmateriaal. Ons unieke online model van hoger onderwijs stelt ons in staat om het klaslokaal naar u toe te brengen - waardoor de kosten voor onze studenten in het algemeen worden verlaagd.

Waarom collegegeld?

Het is de missie van de universiteit om iedereen betaalbaar en collegegeldvrij onderwijs te bieden. Wij geloven dat hoger onderwijs een basisrecht is voor iedereen, en daarom is het ons doel om hoger onderwijs altijd en overal voor iedereen toegankelijk te maken.

Is het collegegeldvrije model van UoPeople te mooi om waar te zijn?

Het collegegeldvrije model van UoPeople is 100% echt! We bieden opleidingen volledig collegegeld aan, dankzij onze gulle donoren die onze missie ondersteunen. Om de voortdurende werking van de universiteit te ondersteunen, brengt UoPeople 60 dollar inschrijfgeld in rekening en een beoordelingsvergoeding per voltooide cursus (120 dollar voor de undergraduate-programma's en $ 240 voor de graduate programma's). Dat is het. Geen jaarlijkse inschrijfkosten en geen kosten voor cursusmateriaal.

Op basis hiervan kan een associate's degree in 2 jaar worden afgerond voor $ 2.460, een bachelordiploma kan in 4 jaar worden afgerond voor $ 4.860. Voor graduate opleidingen kan de MBA in 15 maanden worden afgerond voor $ 2940, en de M.Ed. kan in 17 maanden worden voltooid voor $ 3.180. UoPeople zal deze bedragen nooit vooraf opvragen, maar studenten betalen aan het einde van elke examenperiode elk beoordelingsgeld. Deze bescheiden vergoedingen zorgen ervoor dat de universiteit duurzaam blijft en iedereen kwalitatief goed onderwijs kan blijven bieden.

100% online diploma

Ons unieke online model van hoger onderwijs stelt ons in staat om het klaslokaal naar u toe te brengen - waardoor de kosten voor onze studenten in het algemeen worden verlaagd. We bieden studenten de keuze uit een online Associate en / of Bachelor's degree in Business Administration, Computer Science of Health Science en masteropleidingen in business administration en education, allemaal collegegeldvrij, online, flexibel en gemakkelijk toegankelijk.

Locaties

Pasadena

Address
595 E. Colorado,
Boulevard. Suite 623

91101 Pasadena, Californië, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden