Lees de Officiële Beschrijving

Klik hier om u in te schrijven - slechts USD $ 19.95 per maand

Leer fashion design online van professionals - de grootste online fashion design bibliotheek ter wereld

 • De eerste online fashion design en business videotheek
 • Les gegeven door fashion college professoren en professionals uit de industrie
 • Abonnementen zijn inclusief onbeperkt toegang tot alle mode-video's

Hoge kwaliteit video LESSEN

De Universiteit van Fashion bibliotheek bevat honderden lessen demonstreren elk facet van mode-business en mode-ontwerp, bijvoorbeeld draperen, patroon maken, mode kunst, product development, CAD, het naaien, mode-business, breit, lezingen en nog veel meer.

Onze lessen worden georganiseerd door Beginner, Intermediate en Advanced om zowel te onderwijzen beginnende modestudenten als de ervaren, professionele modeontwerpers en thuis riolen op zoek naar hun vaardigheden uit te breiden.

Onderwezen door PROFESSIONALS

Onze lessen worden uitsluitend gegeven door de mode college professoren en mode-industrie professionals.

Een serieus goede WAARDE

De University of Fashion werkt via een abonnement. Een enkele vast bedrag kunt u al onze lessen, honderden van hen de toegang, voor slechts een paar cent per dag. Je zal nooit zoveel, hoge kwaliteit mode lessen vinden in een betere waarde ... overal.

We hebben veel energie gestoken in het maken van onze LESSEN EASY te volgen

Onze video lessen uitleggen hoe je alles zelf te doen, stap-voor-stap.

Sommige van onze video's zijn kort, bijvoorbeeld 10 minuten of zo lang. Maar, de meeste zijn langer, wat neerkomt op een gemiddelde van 30-40 minuten lang, met een aantal die goed zijn meer dan een uur lang.

Hulpmiddelen en benodigdheden

Elk van onze How-To lessen komt met een lijst van de leveringen en tools die je nodig hebt om aanbevolen project die les te creëren.

Als u niet alle of een deel van de leveringen die je nodig hebt om een ​​bepaalde les te voltooien, klikt u op dat de tool op dat de les Video Playback pagina, of ga naar Fashion Design instrumenten onder onze tab "Bronnen" menu. Van beide plaatsen, kunt u kopen de hulpmiddelen en benodigdheden die u meteen nodig heeft, rechtstreeks van onze website!

ZICHTBAAR en begrijpelijk DEMONSTRATIES

Onze lessen zijn professioneel geproduceerd in een grote, goed verlichte studio met behulp van professionele filmers en geluidstechnici werken van hoge kwaliteit camera, verlichting en opname-apparatuur.

Al onze lessen worden gegeven vanuit het perspectief van de ontwerper, dat wil zeggen naar beneden te kijken naar je werk als je zou bij het maken van iets, jezelf. Dit is een veel betere manier om te leren dan het kijken naar een demonstratie voor je, waar je kunt alleen zien wat de leraar doet uit een achteruit of "omgedraaid" perspectief.

Hoor wat onze leraren zeggen: DUIDELIJK

Al onze lessen worden geproduceerd met een aparte voice-spoor getimed om exact overeen met de acties van een leraar op het scherm. U kunt altijd horen en begrijpen elke stap in een universiteit van Fashion les. Geen lange, saaie pauzes. Geen fouten. Geen doe-overs.

Veel nuttige "Extras"

Veel van onze lessen omvatten nuttige afbeeldingen en downloadbare bestanden om u te helpen de belangrijkste concepten te begrijpen, maken moeilijke berekeningen of aanpassen van uw project voor verschillende grootte modellen.

Hebt u momenteel deelnemen aan een modeacademie?

Wij zijn een groot voorstander van de mode scholen. Veel van onze abonnees gebruik maken van onze video les bibliotheek en andere hulpmiddelen om ze te vinden en toepassen op een goede manier school. Onder onze Resources menu, bieden wij een uitgebreide lijst van 's werelds beste mode-scholen, samen met links naar hun websites.

Heeft uw modeschool al inschrijven op de universiteit van Fashion? Zo ja, dan lucky you! Je zult al onze middelen te krijgen voor gratis! Dit zal u helpen het meeste uit uw opleiding te krijgen. Zo niet, vraag uw school bibliothecaris om een ​​abonnement voor uw hele school te krijgen.

Hoe wij u kunnen helpen op school

Als je ooit hebt gemist een belangrijke klasse, dan weet je dat het onmogelijk is om de demonstratie u die dag gemist reconstrueren. Tuurlijk, kunt u notities van een andere student lenen. Maar woorden kan gewoon niet een ervaren leraar lichamelijke bewegingen te beschrijven. Maar, de Universiteit van Fashion echt helpen! De kans is groot, we hebben een les die komt vrij dicht bij wat uw professor aangetoond. Maar in tegenstelling tot een in-class demonstratie, kunt u keer op keer opnieuw te spelen onze demonstratie weer totdat je volledig te begrijpen. Dit kan het verschil tussen het krijgen van A of C wanneer de term eindigt zijn.

Vele duizenden studenten van de beste mode-scholen in de wereld hebben onze lessen bekeken om hun formele mode-opleiding aan te vullen en om hen te helpen hun huiswerk en speciale projecten ace.

PROEVEN EN DEGREES

De Universiteit van Fashion maakt je niet examens of tests te nemen. Wij doen niet award formele graden. We richten al onze energie op het creëren van nuttige manier lessen en middelen.

Eerlijk gezegd, zijn wij van mening dat de beste manier om fashion design te leren is van een bevoegde leraar op een school of een professionele ontwerper die belangrijke vaardigheden kunnen aantonen recht voor u en, misschien wel het belangrijkste, antwoord op uw vele vragen, recht op de plek.

Maar als je niet kan veroorloven een formele manier onderwijs of als je gewoon kunnen niet fysiek ver van huis te reizen naar een mode-school te gaan, we zijn, zonder twijfel, uw beste alternatief, zowel in termen van de kwaliteit van ons onderwijs en onze zeer, zeer betaalbaar abonnement kosten!

OVERZICHT VAN DE VOORDELEN

 • Enorme bibliotheek van honderden fashion design videolessen
 • Lessen alleen gegeven door professionele modeontwerpers
 • Leer elk moment van de dag of nacht, op computers, smartphones of tablets
 • Schriftelijke les transcripten die het leren versterken
 • Krijg antwoord op uw vragen
 • Lijst van gereedschappen en benodigdheden voor elke les en een directe manier om ze te kopen
 • Maak zichtbaar bewijs van uw vaardigheden voor werkgevers en mode hogescholen
 • Fashion lezingen, interviews, bedrijf en museum rondleidingen en meer
 • Fashion terminologie woordenboek, aanbevolen boeken, tijdschriften en blogs
 • Leert u wat u moet weten om een ​​baan te krijgen, krijgen door een modeschool geaccepteerd of zelfs om uw eigen fashion design bedrijf te starten!

KOSTEN

Ons jaarlijkse abonnement kost slechts 189 USD per jaar. In ruil krijg je onbeperkt toegang tot al onze middelen en video-lessen. Alles! Kijk eens rond op het web. De meeste andere online cursussen kost vele honderden, zo niet duizenden dollars voor slechts een klasse!

Wij bieden ook een terugkerend maandelijks abonnement tarief van US $ 19,95 per maand.

GESCHIEDENIS

De universiteit van Fashion werd opgericht en ontwikkeld door Francesca Sterlacci, een New York mode-ontwerper, opvoeder en auteur.

Opleidingen te volgen in:
 • Engels

Deze school biedt ook:

Cursus

University of Fashion - Online Fashion Design School

Onze breien les tutorials omvatten knippen en naaien knits evenals de kunst van de hand breien. ... [+]

Wat is de Universiteit van de Mode?

De University of Fashion werkt heel anders dan de meeste modeontwerpskolen. Wij berekenen geen apart collegegeld voor elke individuele klas die u neemt. In plaats daarvan geven wij u 24/7, on-demand toegang tot alle Van onze honderden full-length videolessen voor een lage jaarlijkse abonnementsvergoeding.

De lessen van de UOF worden uitsluitend onderwezen door mode-schoolprofessoren en professionals in de industrie, nooit door amateurs. U ziet de exacte zelfde lezingen en "how-to" demonstraties die door de beste mode-scholen worden onderwezen, maar zonder starre lestijden op ongemakkelijke locaties. In plaats daarvan bepaalt u wat, wanneer en waar u wilt leren. ... [-]

Verenigde Staten New York City
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
Deeltijd
Online
Lees meer in Nederlands
University of Fashion - Online Fashion Design School

Onze CAD-lessen (Computer Assisted Design) zijn gemaakt met de modeontwerper, de modethandelaar en productontwikkelaar / technisch ontwerper in gedachten. Je leert standa ... [+]

Wat is de universiteit van de mode?

De University of Fashion werkt heel anders dan de meeste modeontwerpscholen. We brengen geen apart collegegeld in rekening voor elke individuele les die je volgt. In plaats daarvan geven we u 24/7 on-demand toegang tot al onze honderden volledige videolessen tegen een laag abonnementstarief per jaar. De lessen van de UoF worden uitsluitend gegeven door hoogleraren van de modeschool en professionals uit het bedrijfsleven, nooit door amateurs. Je ziet precies dezelfde lezingen en 'how-to'-demonstraties die worden gegeven door de beste modescholen, maar zonder rigide klassetijden op ongelegen locaties. In plaats daarvan bepaal je wat, wanneer en waar je wilt leren. De University of Fashion biedt lessen in alle belangrijke modeldisciplines: draperen, patroon maken, CAD-patroon maken, accessoires, naaien, modekunst, breisels, zaken, productontwikkeling, lezingen, CAD-modekunst, kinderkleding en meer. De meeste scholen vragen een hoog collegegeld om een ​​enkel modevak te onderwijzen in een bepaalde modeldiscipline, zoals naaien of het maken van patronen. Bij de University of Fashion betaal je veel minder om toegang te krijgen tot elk modevak in elke discipline!... [-]

Verenigde Staten New York City
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
Deeltijd
Online
Lees meer in Nederlands
University of Fashion - Online Fashion Design School

Draperen is de kunst van het manipuleren van de stof rechtstreeks op de jurk formulier in drie dimensies. Het is de meest creatieve manier voor een ontwerper om het ontwe ... [+]

Wat is de Universiteit van de Mode?

De University of Fashion werkt heel anders dan de meeste modeontwerpskolen. Wij berekenen geen apart collegegeld voor elke individuele klas die u neemt. In plaats daarvan geven wij u 24/7, on-demand toegang tot alle Van onze honderden full-length videolessen voor een lage jaarlijkse abonnementsvergoeding.

De lessen van de UOF worden uitsluitend onderwezen door mode-schoolprofessoren en professionals in de industrie, nooit door amateurs. U ziet de exacte zelfde lezingen en "how-to" demonstraties die door de beste mode-scholen worden onderwezen, maar zonder starre lestijden op ongemakkelijke locaties. In plaats daarvan bepaalt u wat, wanneer en waar u wilt leren. ... [-]

Verenigde Staten New York City
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
Deeltijd
Online
Lees meer in Nederlands
University of Fashion - Online Fashion Design School

Kinderkleding omvat alle kleding producten voor kinderen, van baby's tot 'tweens'. Kinderkleding voldoet meestal een breed scala van toepassingen, uit het spel naar schoo ... [+]

Wat is de Universiteit van de Mode?

De University of Fashion werkt heel anders dan de meeste modeontwerpskolen. Wij berekenen geen apart collegegeld voor elke individuele klas die u neemt. In plaats daarvan geven wij u 24/7, on-demand toegang tot alle Van onze honderden full-length videolessen voor een lage jaarlijkse abonnementsvergoeding.

De lessen van de UOF worden uitsluitend onderwezen door mode-schoolprofessoren en professionals in de industrie, nooit door amateurs. U ziet de exacte zelfde lezingen en "how-to" demonstraties die door de beste mode-scholen worden onderwezen, maar zonder starre lestijden op ongemakkelijke locaties. In plaats daarvan bepaalt u wat, wanneer en waar u wilt leren. ... [-]

Verenigde Staten New York City
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
Deeltijd
Online
Lees meer in Nederlands
University of Fashion - Online Fashion Design School

Het bedrijf van de mode combineert creatief denken met analytische vaardigheden. Onze business lessen omvatten video's gericht op retail kopers, merchandisers en marketee ... [+]

Wat is de Universiteit van de Mode?

De University of Fashion werkt heel anders dan de meeste modeontwerpskolen. Wij berekenen geen apart collegegeld voor elke individuele klas die u neemt. In plaats daarvan geven wij u 24/7, on-demand toegang tot alle Van onze honderden full-length videolessen voor een lage jaarlijkse abonnementsvergoeding.

De lessen van de UOF worden uitsluitend onderwezen door mode-schoolprofessoren en professionals in de industrie, nooit door amateurs. U ziet de exacte zelfde lezingen en "how-to" demonstraties die door de beste mode-scholen worden onderwezen, maar zonder starre lestijden op ongemakkelijke locaties. In plaats daarvan bepaalt u wat, wanneer en waar u wilt leren. ... [-]

Verenigde Staten New York City
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
Deeltijd
Online
Lees meer in Nederlands
University of Fashion - Online Fashion Design School

Onze online fashion tekening, het teruggeven en illustratie video lessen zal u helpen realiseren van uw ontwerpen op papier en maak een kunstenaar uit u! In staat zijn om ... [+]

Wat is de Universiteit van de Mode?

De University of Fashion werkt heel anders dan de meeste modeontwerpskolen. Wij berekenen geen apart collegegeld voor elke individuele klas die u neemt. In plaats daarvan geven wij u 24/7, on-demand toegang tot alle Van onze honderden full-length videolessen voor een lage jaarlijkse abonnementsvergoeding.

De lessen van de UOF worden uitsluitend onderwezen door mode-schoolprofessoren en professionals in de industrie, nooit door amateurs. U ziet de exacte zelfde lezingen en "how-to" demonstraties die door de beste mode-scholen worden onderwezen, maar zonder starre lestijden op ongemakkelijke locaties. In plaats daarvan bepaalt u wat, wanneer en waar u wilt leren. ... [-]

Verenigde Staten New York City
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
Deeltijd
Online
Lees meer in Nederlands
University of Fashion - Online Fashion Design School

Laat onze experts leert u over de mode-industrie. Leer hoe beroemde ontwerpers begonnen hun mode dynastieën. Meer informatie over de detailhandel, het brandmerken, licent ... [+]

Wat is de Universiteit van de Mode?

De University of Fashion werkt heel anders dan de meeste modeontwerpskolen. Wij berekenen geen apart collegegeld voor elke individuele klas die u neemt. In plaats daarvan geven wij u 24/7, on-demand toegang tot alle Van onze honderden full-length videolessen voor een lage jaarlijkse abonnementsvergoeding.

De lessen van de UOF worden uitsluitend onderwezen door mode-schoolprofessoren en professionals in de industrie, nooit door amateurs. U ziet de exacte zelfde lezingen en "how-to" demonstraties die door de beste mode-scholen worden onderwezen, maar zonder starre lestijden op ongemakkelijke locaties. In plaats daarvan bepaalt u wat, wanneer en waar u wilt leren. ... [-]

Verenigde Staten New York City
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
Deeltijd
Online
Lees meer in Nederlands
University of Fashion - Online Fashion Design School

Of u geïnteresseerd bent in het ontwerpen van uw eigen collectie of voor een bedrijf werkt. Onze lessen Productontwikkeling leren u hoe u de bedrijfsontwikkeling van uw p ... [+]

Wat is de Universiteit van de Mode?

De University of Fashion werkt heel anders dan de meeste modeontwerpskolen. Wij berekenen geen apart collegegeld voor elke individuele klas die u neemt. In plaats daarvan geven wij u 24/7, on-demand toegang tot alle Van onze honderden full-length videolessen voor een lage jaarlijkse abonnementsvergoeding.

De lessen van de UOF worden uitsluitend onderwezen door mode-schoolprofessoren en professionals in de industrie, nooit door amateurs. U ziet de exacte zelfde lezingen en "how-to" demonstraties die door de beste mode-scholen worden onderwezen, maar zonder starre lestijden op ongemakkelijke locaties. In plaats daarvan bepaalt u wat, wanneer en waar u wilt leren. ... [-]

Verenigde Staten New York City
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
Deeltijd
Online
Lees meer in Nederlands
University of Fashion - Online Fashion Design School

Naaien is een van de meest kritische disciplines in fashion design. Onze naaien video lessen omvatten alles van het leren hoe je een naaimachine draad aan het leren hoe e ... [+]

Wat is de Universiteit van de Mode?

De University of Fashion werkt heel anders dan de meeste modeontwerpskolen. Wij berekenen geen apart collegegeld voor elke individuele klas die u neemt. In plaats daarvan geven wij u 24/7, on-demand toegang tot alle Van onze honderden full-length videolessen voor een lage jaarlijkse abonnementsvergoeding.

De lessen van de UOF worden uitsluitend onderwezen door mode-schoolprofessoren en professionals in de industrie, nooit door amateurs. U ziet de exacte zelfde lezingen en "how-to" demonstraties die door de beste mode-scholen worden onderwezen, maar zonder starre lestijden op ongemakkelijke locaties. In plaats daarvan bepaalt u wat, wanneer en waar u wilt leren. ... [-]

Verenigde Staten New York City
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
Deeltijd
Online
Lees meer in Nederlands
Location address
The University of Fashion has no classrooms. You don't have travel to take classes at set times. You can learn wherever you want, and whenever you want...online!
New York, New York, US