University of Fashion - Online Fashion Design School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Klik hier voor meer informatie over een abonnement op de University of Fashion

Leer modeontwerp online van professionals
 • De eerste en grootste online modeontwerp- en bedrijfsvideobibliotheek ter wereld
 • Les gegeven door hoogleraren mode college
 • Abonneer u en geniet van onbeperkte toegang tot meer dan 500 videolessen over alle facetten van modeontwerp
 • Bezoek de website van de University of Fashion op UniversityofFashion.com om door de voorbeelden te bladeren die beschikbaar zijn voor alle lessen en bekijk de vele speciale functies op de site
Hoe het werkt

Wij werken op abonnement. Wanneer u zich inschrijft voor de University of Fashion, krijgt u onmiddellijk on-demand toegang tot al onze 500 lessen in 13 verschillende modedisciplines. Je kunt ze altijd en overal bekijken. De meeste scholen rekenen een apart collegegeld per cursus. Deze kosten kunnen oplopen tot enkele duizenden dollars voordat je afstudeert. Bovendien moet je in de loop van enkele jaren fysiek naar de klaslokalen van de school reizen om te leren wat je moet weten. Maar met de University of Fashion, voor slechts USD $ 189, heb je een jaar toegang tot al onze cursussen (meer dan 500) en kun je vanaf elke locatie zo snel of zo langzaam als je wilt modeontwerp leren.

Professioneel geproduceerde lessen

De bibliotheek van de University of Fashion bevat honderden lessen die elk facet van modezaken en modeontwerp demonstreren, zoals draperen, patronen maken, mode, productontwikkeling, CAD, naaien, modezaken, breisels, lezingen en nog veel meer. Onze lessen worden georganiseerd door Beginner, Intermediate en Advanced om zowel beginnende modestudenten als ervaren, professionele modeontwerpers en thuisriolen op te leiden die hun vaardigheden willen uitbreiden.

Onderwezen door professionals, nooit amateurs

Onze lessen worden uitsluitend gegeven door hoogleraren van modeopleidingen en professionals uit de mode-industrie.

Makkelijk te volgen lessen

In onze videolessen wordt stapsgewijs uitgelegd hoe u alles zelf kunt doen. Sommige van onze video's zijn kort, bijvoorbeeld ongeveer 10 minuten. Maar anderen rennen anderhalf uur. De meeste van onze lessen duren gemiddeld 30-40 minuten.

Vraag ons alles

Als je vragen hebt tijdens het bekijken van onze lessen of als je een probleem tegenkomt tijdens het werken aan een van onze projecten, schrijf ons dan gewoon! Onze website biedt een eenvoudig contactformulier. We beantwoorden bijna altijd vragen van onze studenten binnen 24 uur, zelfs in het weekend.

Hulpmiddelen en benodigdheden

Al onze lessen worden geleverd met een lijst met benodigdheden en hulpmiddelen die u nodig hebt om het aanbevolen project van die les te maken. Als u niet bekend bent met een vereist hulpmiddel of niet alle of een deel van de benodigdheden hebt die u nodig hebt, hebben we een pagina met hulpmiddelen voor modeontwerp waarin wordt uitgelegd hoe elk hulpmiddel eruit ziet en doet, en dat verschillende manieren biedt om te kopen wat jij hebt nodig.

Duidelijk zichtbare demonstraties

Onze lessen worden professioneel geproduceerd in een grote, goed verlichte studio met behulp van professionele videografen en geluidstechnici die een hoogwaardige camera, verlichting en opname-apparatuur bedienen. Al onze lessen worden gegeven vanuit het perspectief van de ontwerper, dat wil zeggen neerkijken op je werk zoals je zou doen bij het creëren van iets, jezelf. Dit is een veel betere manier om te leren dan een demonstratie voor je te bekijken, waar je alleen kunt zien wat de leraar doet vanuit een achterwaarts of "omgekeerd" perspectief.

Gesloten bijschriften en transcripties

Al onze stapsgewijze lessen bevatten een volledig transcript, zodat u precies kunt lezen wat de instructeur in de les zei. Al onze video's bevatten ook optionele ondertitels om ze begrijpelijker te maken.

Uitstekende audiokwaliteit

Al onze lessen worden geproduceerd met een apart voice-over nummer dat precies is afgestemd op de acties van een leraar op het scherm. Je kunt altijd elke stap in een les van de University of Fashion horen en begrijpen. Geen lange, saaie pauzes. Geen fouten. Geen do-overs.

Veel handige modebronnen

Veel van onze lessen worden geleverd met nuttige, downloadbare bestanden om u te helpen de belangrijkste concepten beter te begrijpen, lastige meetberekeningen te maken of uw project aan te passen voor modellen van verschillende grootte.

Veel van onze abonnees zijn momenteel ingeschreven bij een modeschool

Wij zijn een groot voorstander van modescholen. Als je ooit een sleutelklasse hebt gemist, weet je dat het bijna onmogelijk is om die demonstratie te reconstrueren, zelfs als je de aantekeningen van een vriend leent. Geschreven woorden kunnen eenvoudigweg niet alle complexe fysieke bewegingen beschrijven die een instructeur gebruikt tijdens het maken van een kledingstuk. Maar de University of Fashion kan je hier echt helpen! De kans is groot dat we een les hebben die vrij dicht in de buurt komt van precies laten zien wat je professor in de klas heeft gedemonstreerd.

Onze abonnees houden van de mogelijkheid om onze lessen steeds opnieuw te spelen, te kijken naar wat de instructeur doet en vervolgens dezelfde stappen te doen, zelf, met behulp van hun eigen stoffen en hulpmiddelen. Onze serieuze studenten herhalen herhaaldelijk wat de instructeur in een van onze lessen heeft gedaan, totdat ze de onderwezen vaardigheid echt onder de knie hebben. Dit kan het verschil zijn tussen het krijgen van een A of een C wanneer de term eindigt. Vele duizenden studenten van de beste modescholen ter wereld hebben onze lessen bekeken als aanvulling op hun formele mode-educatie en om hen te helpen hun huiswerk en speciale projecten te verbeteren.

Certificaten en graden

We kennen geen certificaten of formele graden toe. Veel van onze studenten werken al fulltime aan een modeschool. Veel van onze studenten abonneren zich op de University of Fashion zodat ze later voor zichzelf kunnen werken in hun eigen ontwerpbedrijf. Andere studenten van de University of Fashion wonen te ver weg van een goede modeschool om het te kunnen bijwonen, of hebben kinderen om voor te zorgen en kunnen alleen mode leren 's nachts of in het weekend, of kunnen gewoon de kosten van het gaan niet betalen naar een gewone school. We geven deze studenten een veel betaalbaardere, flexibele manier om modeontwerp te leren. Toch kunnen onze abonnees onze training nog steeds gebruiken om werk van traditionele emploters te krijgen. Studenten van de University of Fashion tonen hun competentie aan werkgevers door werkgevers de scores van kledingstukken te laten zien die ze zelf hebben gemaakt met behulp van onze lessen. Dat is een veel beter bewijs van competentie dan een stuk perkament.

Samenvatting van de voordelen
 • Geniet van onbeperkte toegang tot een bibliotheek met vele honderden modeontwerpvideolessen, allemaal gegeven door professionele modeontwerpers
 • Leer elk moment van de dag of nacht, op computers, smartphones of tablets, op elke locatie
 • Kan je leren verder versterken door onze volledige schriftelijke transcripties van lessen te lezen
 • Krijg snel antwoord op uw vragen. We hebben een staf van ervaren modeontwerpers klaar om uw vragen te beantwoorden en uw problemen op te lossen.
 • Ontvang een lijst met tools
 • Maak een zichtbaar bewijs van uw nieuwe vaardigheden om te laten zien aan potentiële werkgevers en hogescholen
 • Geniet van tal van mode-lezingen, interviews met ontwerpers, rondleidingen door bedrijven en musea en meer met uw abonnement.
 • Maak gratis gebruik van onze vele bronnen bij uw abonnement, gebruik bijvoorbeeld ons woordenboek voor modeterminologie, blader door onze aanbevolen boeken, tijdschriften en blogs en download gratis croquis
Kosten

Ons jaarlijkse abonnement kost slechts US $ 189 per jaar. We bieden ook een maandelijks abonnementstarief van US $ 19,95 per maand. In ruil daarvoor krijg je onbeperkte, on-demand toegang tot al onze bronnen en videolessen. Alles! Kijk rond op internet. De meeste andere online modecursussen kosten vele honderden, zo niet duizenden dollars voor slechts één klasse! Je zult nooit een betere waarde vinden dan de University of Fashion.

Onze geschiedenis

De University of Fashion is opgericht en ontwikkeld door Francesca Sterlacci. Francesca studeerde af aan het Fashion Institute of Technology (FIT) in New York. Ze richtte Francesca Sterlacci Ltd op, een high-end designerlabel in New York dat verkocht aan Saks, Nordstroms en vele andere luxe verkooppunten over de hele wereld. Ze begon toen les te geven aan FIT en stond uiteindelijk op om hun leerstoel voor modeontwerp te worden. Francesca heeft veel schrijfboeken geschreven over mode, met name "Fashion Leather Design", "Historical Dictionary of the Fashion Industry", en in 2019 een serie met 3 boeken: "Sewing Techniques for Beginners", "Pattern Making Techniques for Beginners" en "Drapeertechnieken voor beginners".

Klik hier voor meer informatie over een abonnement op de University of Fashion

Locaties

New York

Address
The University of Fashion has no classrooms. You don't have travel to take classes at set times. You can learn wherever you want, and whenever you want...online!
New York, New York, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden