Widener University Online

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Waarom kiezen voor Widener University?

Bij Widener University cultiveren we met trots uitdagende en cultureel diverse leeromgevingen waar academici, leiderschap en service voorop staan. Onze curricula houden verband met maatschappelijke vraagstukken en dagen studenten uit om maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen voor hun rol in de huidige mondiale samenleving.

Widener is opgericht in 1821 in Chester, Pennsylvania en wordt landelijk erkend voor onze toewijding aan maatschappelijk engagement, service en maatschappelijke verantwoordelijkheid. De universiteit is sinds de oprichting in 2006 elk jaar met onderscheiding opgenomen in de Honor Roll van de Amerikaanse president Higher Education Community Service.

Het is ons doel om echte leiders te ontwikkelen die tot positieve verandering in onze gemeenschap leiden.

Wanneer je afstudeert met een online diploma van Widener, ben je volledig voorbereid met de professionele ervaring, kennis en drive om je carrière en leiderschap in je vakgebied te bevorderen.

We bieden de volgende online diploma's in ons flexibele, innovatieve formaat:

  • Master of Business Administration (MBA)
  • Master of Social Work (MSW)
  • Geregistreerde verpleegkundige-bachelor in de verpleegkunde (RN-BSN)

Ongeacht het programma of beroep, een bredere opleiding legt de nadruk op hands-on leren in kleine klassen, zinvolle serviceleerprojecten en relevante on-the-job-ervaring.

Financiële hulp aan de Universiteit van Widener

Financiële hulp, inclusief federale leningen en beurzen, is beschikbaar voor Widener University Online studenten om te helpen bij het betalen van onderwijsuitgaven. Werkgever collegegeld vergoeding regelingen kunnen ook worden gemaakt voor gekwalificeerde studenten met werkgever documentatie.

U kunt financiële steun aanvragen met de gratis aanvraag voor Federal Student Aid (FAFSA). De Widener University-code is 003313.

Locaties

Chester

Address
University Place,One
19013 Chester, Pennsylvania, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden