Winthrop University Online

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Winthrop University is een openbare, uitgebreide universiteit die zich inzet om tot de beste instellingen in zijn soort in de natie te behoren. Als je Winthrop overweegt, zul je een rigoureus curriculum en een ervaren faculteit vinden die volledig zijn toegewijd aan waarden van service, excellentie, diversiteit en het creëren van een sterke gemeenschap voor studenten.

Door een educatieve ervaring die professionele programma's, wereldwijd bewustzijn en maatschappelijke betrokkenheid combineert, zal Winthrop u helpen de kennis, vaardigheden en waarden te ontwikkelen die uw leven voor altijd zullen verrijken en u voorbereiden op wat de toekomst in petto heeft.

Hoogtepunten op school

 • Regionaal erkend door de Commissie voor hogescholen van de Southern Association of Colleges and Schools voor het behalen van baccalaureaat, masteropleidingen en specialistische diploma's.
 • Opgericht in 1886.
 • Biedt beide campusgebaseerd
 • Mooie campus in de buurt van Charlotte in Rock Hill, South Carolina, met neo-Georgische architectuur die wordt vermeld in het National Register of Historic Places .
 • Gemeenschapsgericht en hoog gewaardeerd voor zijn bijdragen aan het algemeen belang.

Ranglijsten en erkenning

 • Door US News gerangschikt als 8e van de zuidelijke openbare universiteiten en de 19e beste universiteit voor veteranen
 • 74e plaats van de 673 instellingen voor zijn bijdrage aan het algemeen belang door Washington Monthly
 • Gerangschikt onder de "Beste in het zuidoosten" door The Princeton Review

Studentenpopulatie

 • Graduate Enrollment: 1.018 (op basis van najaar 2016 gegevens)
 • Niet-gegradueerde inschrijving: 5.091
 • Verhouding man / vrouw: 30% / 70%
 • Diversiteit: 37,5% Amerikaanse minderheden
 • Verhouding student / faculteit: 14 tegen 1

accreditatie

Winthrop University is regionaal geaccrediteerd door de Commission on Colleges of the Southern Association of Colleges and Schools voor het behalen van baccalaureaat, masteropleidingen en specialistische opleidingen. Bovendien hebben veel individuele programma's bij Winthrop speciale goedkeuring van industriële accreditators.

Financiële hulp

Afgestudeerde studenten kunnen in aanmerking komen voor federale leningen. Om te solliciteren, moeten studenten een FAFSA indienen met behulp van Winthrop's schoolcode 003456.

Missie

Winthrop University biedt gepersonaliseerde en uitdagende niet-gegradueerde, afgestudeerde en permanente professionele onderwijsprogramma's van nationaal kaliber binnen een context gewijd aan openbare dienstverlening aan de natie en aan de staat South Carolina. Winthrop's jarenlange toewijding om tot de allerbeste instellingen in zijn soort in het land te behoren, leidt voortdurend de missie van de universiteit.

Voortbouwend op zijn 19e-eeuwse oorsprong als een onderscheidend vrouwencollege, bereikt de Winthrop Universiteit van de 21ste eeuw een nationale status als een concurrerende en onderscheidende, co-educatieve, openbare, residentiële uitgebreide, op waarden gerichte instelling. De waarden service, uitmuntendheid, diversiteit, gemeenschap en leiderschap vormen de basis voor de voortdurende ontwikkeling van Winthrop en vormen het voortdurende succes van Winthrop.

Winthrop schrijft een prestatiegerichte, cultureel diverse en maatschappelijk verantwoorde studentengroep in, die studenten wiens aanwezigheid diversiteit en verrijking toevoegt. Winthrop is er trots op een voorkeursinstelling te zijn voor groepen die traditioneel op veel universiteitscampussen ondervertegenwoordigd zijn.

Locaties

Rock Hill

Address
701 Oakland Avenue
29733 Rock Hill, zuid Carolina, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden