Lees de Officiële Beschrijving

Levendige, multiculturele en dynamische, de Universiteit van Johannesburg (UJ) deelt het tempo en de energie van de kosmopolitische Johannesburg, de stad waarvan hij de naam draagt. Trots Zuid-Afrikaan, de universiteit leeft tot zijn Afrikaanse roots, en goed voorbereid op zijn rol bij het actualiseren van het potentieel dat het hoger onderwijs in petto heeft voor de ontwikkeling van het continent.

Het fenomenale succes verhaal van de universiteit is er een die critici heeft verrast en won meer dan sceptici. Als een instelling die prat gaat op zijn toegankelijke excellence, na slechts 11 jaar UJ zich heeft gevestigd als een instelling van de wereldwijde uitmuntendheid en wereldklasse gestalte.

In de eerste vijf jaar van het bestaan, UJ verdubbelde haar geaccrediteerde onderzoeksoutput en verhoogde het aantal vooraanstaande Zuid-Afrikaanse Research Stoelen van geen tot zeven. Deze opmerkelijke prestatie werd bereikt ruim voor de voor 2015 vastgestelde doelstelling. De 2010 onderzoek uitkomst was het gevolg van UJ verlangen, tijdens de eerste periode, tot UJ te vestigen als een grondig onderzoek gerichte universiteit.

UJ is de eerste en enige Afrikaanse universiteit toegelaten tot de zeer gerespecteerde consortium van 28 onderzoeksintensieve universiteiten in de wereld, Universitas 21 - een belangrijke bevestiging van de groeiende internationale statuur van UJ.

UJ beschikt wereldklasse, internationaal erkende academische programma's op basis van curricula geïnformeerd door cutting-edge ontwikkelingen in zowel undergraduate en postgraduate onderwijs. Programma UJ's, binnen haar negen faculteiten, zijn ontworpen om studenten voor te bereiden op de wereld van het werk en voor wereldburgerschap. De universiteit heeft vier campussen, namelijk de Auckland Park Bunting Road Campus; de Auckland Park Kingsway Campus; de Doornfontein Campus; en het Soweto Campus.

Op basis van de keuzes van UJ's Orange Carpet eerstejaars studenten - die met een APS score gelijk aan en groter dan 40 punten - het vlaggenschip programma's zijn onder andere: Accounting; Elektrische en elektronische / mechanische / civiele / Mijnbouw; LLB / BA Recht / BCom wet; Wiskunde / Toegepaste Wiskunde; IT / Computer Sciences; Menselijke Fysiologie; Optometrie; Financiën; Psychologie; en de lerarenopleiding.

Om UJ's onderwijs, onderzoek en innovatie doelen te realiseren, UJ heeft, de afgelopen acht jaar, investeerde meer dan R2 miljard in de upgrading en uitbreiding van het leven en leren faciliteiten op al haar campussen en in het creëren van een veilige en veilige, wereldklasse leer- en onderzoeksomgeving voor zowel medewerkers als studenten.

UJ introduceerde ook handheld apparaten (een tablet of laptop) in het eerste jaar klaslokalen in 2014, in een poging om deze jonge geesten te verbinden met de wereld van e-kennis die ze groeien in en om hun vermogen om bij te dragen en te concurreren transformeren.

UJ's afgestudeerde slagingspercentage staat nu op 83,4% en de totale jaarlijkse afgestudeerde output is meer dan 11.400 studenten. Het eerste jaar Experience Programme van de Universiteit (FYE), een initiatief aanbieden van academische vaardigheden wapening met een accent op studenten mentoring medestudenten, is een van de steunprogramma's die helpen de school naar de universiteit overgang te vergemakkelijken. Bijna 1.300 studenten docenten, geselecteerd uit derdejaars niveau en hoger, fungeren als een interface tussen studenten en docenten. UJ introduceerde ook academische adviseurs in University woningen en goedgekeurd off-campus accommodatie faciliteiten. Onder UJ's Academic Excellence Programme, worden 250 studieadviseurs serveren 2.000 eerstejaars studenten in 25 woningen.

Opvallend ook is dat UJ, met meer dan 49.500 studenten; 2300 internationale studenten; 6.700 promovendi en gerenommeerde wetenschappelijk personeel, is een instelling met een bewonderenswaardige afstuderen tarief. UJ is de thuisbasis van 133 nominale onderzoekers, van wie er zes A-label, en heeft zeven National Research Foundation Stoelen. Daarnaast produceert het grootste aantal zwarte accountants van alle geaccrediteerde residentiële universiteiten in het land.

Terwijl UJ streeft mondiaal excelleren en gestalte, de Universiteit overweegt zijn nationaal reageren op een manier die alleen UJ kan. In dit verband, onder de Zuid-Afrikaanse zes vooraanstaande universiteiten, alleen UJ biedt met succes toegang tot bijna 2.000 eerstejaars studenten die afkomstig zijn uit de armste gemeenschappen, hen, waar nodig, met top-up NSFAS financiering, studietoelagen en twee gezonde maaltijden per dag .

In de komende tien jaar, heeft UJ ingesteld zes strategische doelen, te weten:

Global Excellence in onderzoek en innovatie.
Global Excellence in Teaching and Learning.
Een internationaal profiel Fit for Global Excellence en Stature.
Een uitstekende Student Experience.
Active Global Reputation Management, en
Een instelling en People Fit for Global Excellence en Stature.

Visie

Een internationale universiteit van keuze, verankerd in Afrika, dynamisch vormgeven van de toekomst.

Missie

Inspirerende haar gemeenschap om te transformeren en te dienen de mensheid door middel van innovatie en de gezamenlijke streven naar kennis.

waarden

VERBEELDING GESPREK REGENERATIE ethische grondslag

Vormgeven van de toekomst

denken onafhankelijk
Het ontwikkelen van een kosmopolitische identiteit
Exposeren ambitie en gedrevenheid
De goedkeuring van ondernemende aanpak

Samen leren van onze diversiteit

gezamenlijk het maken van verstandige beslissingen

Engaging zinvol met elkaar
Display wederzijds respect
toonaangevende consultatively

Het ontwikkelen van duurzaam door middel van creatieve bijdrage

Introspecting voor vernieuwing

Innoveren voor het algemeen welzijn
Het maken van positieve verandering
Profiteren van kansen over het hoofd gezien

Treasuring academische vrijheid

Op zoek naar evenwicht in het streven naar kennis

Uitdagingen met moed en het verdienen van vertrouwen
Verantwoordelijk handelen door eerlijk, consistent en transparant
Deelnemen aan en het helpen van de gemeenschap (Ubuntu) *
  • Ubuntu is het vermogen om mededogen, rechtvaardigheid, wederkerigheid, waardigheid, harmonie en de mensheid uit te drukken in het belang van het bouwen, onderhouden en versterken van de gemeenschap. Ubuntu spreekt tot onze onderlinge verbondenheid, onze gemeenschappelijke menselijkheid en de verantwoordelijkheid om elk die voortvloeit uit onze verbinding.
Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Advanced Diploma

University of Johannesburg

Het doel van het Advanced Diploma in Financial Markets is om de kennis van de student over de discipline financiële markten en handel te ontwikkelen. Het programma bestaa ... [+]

Overzicht

Het doel van het Advanced Diploma in Financial Markets is om de kennis van de student over de discipline financiële markten en handel te ontwikkelen. Het programma bestaat uit een gericht curriculum om de student voor te bereiden op een carrière in financiële markten. Het beheersen van het curriculum zal studenten de mogelijkheid bieden om financiële marktprincipes te synthetiseren en financiële instrumenten op een professionele manier toe te passen. Fundamentele kennis van wereldwijde investeringen die relevant zijn voor de financiële marktsector zal de kwalificerende student in staat stellen te werken in de wereld van professionele financiële markten van vandaag. Het programma benadrukt competentie, integriteit en toepassing van ethiek in een professionele omgeving. De succesvolle student krijgt een mondiaal en Zuid-Afrikaans financieel marktperspectief en een diepgaand inzicht in de markt, wat hen een concurrentievoordeel voor de werkgelegenheid oplevert.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
20 maanden
Online
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het doel van de AdvDip (Transportation Management) is om zowel theoretische kennis als praktische vaardigheden op het gebied van Transportation Management te bieden aan t ... [+]

Overzicht

Het doel van de AdvDip (Transportation Management) is om zowel theoretische kennis als praktische vaardigheden op het gebied van Transportation Management te bieden aan toekomstige studenten die momenteel middle-managers zijn of streven naar middle-management, om de principes van transportmanagement toe te passen in hun werk milieu.

Het programma voorziet in de ontwikkeling van kennis en toegepaste competentie met betrekking tot transportbeleid en -wetgeving, transportplanning en -beheer, logistieke processen en werkwijzen, projectbeheer en transportoperaties en -kosten.

De opname van onderzoeksmethodologie en een onderzoeksproject, evenals een praktische simulatiemodule waarin studenten hun verworven theoretische kennis moeten toepassen op de huidige sectorgerelateerde uitdagingen, biedt studenten de mogelijkheid om theorie en praktijk in balans te brengen.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
16 maanden
Online
Lees meer in Nederlands

Bachelor

University of Johannesburg

Het doel van de Bachelor in Human Resource Management is om afgestudeerden uit te rusten met een diepgaande basis in kennis, theorie, principes en vaardigheden van Human ... [+]

Overzicht

Het doel van de Bachelor in Human Resource Management is om afgestudeerden uit te rusten met een diepgaande basis in kennis, theorie, principes en vaardigheden van Human Resource Management (HRM), zodat ze met vertrouwen kunnen bijdragen aan de multifunctionele, multinationale publieke en zakelijke sectoren analytische, interpretatieve, strategische en integratieve vaardigheden uitvoeren.

De exit-eindkwalificaties van het programma zijn afgestemd op de vereisten van NQF niveau 7 en studenten moeten theoretische kennis toepassen op complexe problemen en een dergelijke toepassing presenteren als een goed gestructureerd argument met behulp van academisch discours.

De Bachelor in Human Resource Management stelt studenten in staat om een reeks vaardigheden, waarden, attitudes en kennis te ontwikkelen waarmee ze:... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
5 jaren
Online
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

De Bachelor of Commerce in International Accounting is een professioneel georiënteerd en zeer relevant online programma dat studenten een internationaal perspectief biedt ... [+]

Overzicht

De Bachelor of Commerce in International Accounting is een professioneel georiënteerd en zeer relevant online programma dat studenten een internationaal perspectief biedt op wereldwijde principes van financiën en boekhouding. Potentiële studenten zijn personen die een carrière als professional willen voortzetten op het brede terrein van financiën en boekhouding, maar die vanwege financiële en geografische barrières geen toegang hebben tot contactonderwijs, of die de flexibiliteit willen die beschikbaar is via afstandsvoorzieningen .

Dit online programma zal de intellectuele, praktische en kritisch denkende vaardigheden van studenten ontwikkelen om hen in staat te stellen vakgerelateerde kennis toe te passen en problemen op te lossen, die van een beginnend accountant in een internationale praktijk verwacht zouden worden. Bovendien biedt het programma studenten een uitgebreide en fundamentele kennisbasis van de onderliggende internationale kernbeginselen van boekhouding, governance, risicobeheer en -controle, auditing, financieel beheer en management accounting. In overeenstemming met de internationale focus van het programma, zal het geen module over nationale belasting aanbieden, aangezien belastingwetten van land tot land verschillen. Belangrijke algemene belastingbeginselen zullen worden opgenomen in de andere modules, met name boekhoudkundig en financieel beheer.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
4 jaren
Online
Lees meer in Nederlands

Masters

University of Johannesburg

Het doel van de MEd (Informatie- en Communicatietechnologie) is dat studenten specialistische geavanceerde theoretische kennis van ICT in educatieve omgevingen verwerven, ... [+]

Overzicht

Het doel van de MEd (Informatie- en Communicatietechnologie) is dat studenten specialistische geavanceerde theoretische kennis van ICT in educatieve omgevingen verwerven, versterken en verdiepen. De thema's die aan bod komen zijn onder meer de ontwikkeling van ICT-beleid op het gebied van onderwijs, actuele en opkomende kwesties in digitaal leren, theorieën en kaders voor hedendaagse leerontwerp en framingbeoordeling in 21ste-eeuwse contexten.

Het programma richt zich op onderwijspractici uit de publieke en private sector die belang hebben bij het bevorderen van digitaal leren in hun educatieve ecosystemen. Het programma zal een beroep doen op instructie- en leerontwerpers, onderwijsonderzoekers, docenten en docenten, bedrijfstrainers, vak- en curriculumspecialisten, beleidsadviseurs, monitoring- en evaluatiespecialisten en NGO-ambtenaren... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 jaren
Online
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het eerste-van-zijn-soort, volledig online Master of Public Management en Governance-programma van de University of Johannesburg biedt een ongeëvenaarde mogelijkheid om v ... [+]

Overzicht

Het eerste-van-zijn-soort, volledig online Master of Public Management en Governance-programma van de University of Johannesburg biedt een ongeëvenaarde mogelijkheid om vooruitgang te boeken in leiderschap in uw gemeenschap en op uw werkplek.

Ontwikkel diepgaande kennis om gespecialiseerd leiderschap te tonen. Analytische en managementcompetenties op masterniveau verwerven om geavanceerde taken in de professionele sector uit te voeren.

Zeer complexe problemen zelfstandig evalueren, teksten op hoog niveau schrijven en onderzoeksmethoden en -technieken toepassen om wetenschappelijke oplossingen te bieden.

Dit programma vereist geen reizen en geen face-to-face-sessies, waardoor u credits kunt verdienen in uw eigen tempo en tegelijkertijd aan uw persoonlijke en professionele verplichtingen kunt voldoen. Voltooi het programma in minimaal twee jaar.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 jaren
Online
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

De online MEd in Educational Management is relevant voor iedereen die betrokken is bij het formele of informele onderwijs. Het scala aan modules voegt waarde toe aan eerd ... [+]

Overzicht

De online MEd in Educational Management is relevant voor iedereen die betrokken is bij het formele of informele onderwijs.

Het aanbod van modules zal waarde toevoegen aan eerder leren en biedt conceptuele en theoretische kaders voor het begrijpen en beoordelen van praktijken. Hoewel het programma wereldwijd wordt geïnformeerd, wordt van deelnemers verwacht dat ze geïmporteerde kennis ondervragen in het licht van hun lokale contextuele kennis en praktijk en dat ze hun eigen stem op het gebied van educatief management vinden. Kortom, het programma is ontworpen om vragen te stellen, kritisch denken te stimuleren en de reflecterende professionele praktijk te ondersteunen.

Toelatingseisen... [-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 jaren
Online
Lees meer in Nederlands

UJ Corporate video 2016

UJ generations of accomplishment

Location address
University of Johannesburg
PO Box 524

Johannesburg, Gauteng, 2006 ZA
Social Media