Lees de Officiële Beschrijving

KTH Royal Institute of Technology heeft gediend als een van Europa's belangrijkste centra van innovatie en intellectueel talent voor bijna twee honderd jaar. Erkend als de meest prestigieuze technische universiteit van Zweden, KTH is ook het land de oudste en grootste. Met meer dan 18.000 studenten en een internationale reputatie voor excellentie, de universiteit blijft koesteren van de wereld knapste koppen, helpen om de toekomst vorm te geven.

Masteropleidingen bestrijken negen studierichtingen met vijftig graden beschikbaar. In het Engels gegeven, deze programma studenten in staat om door te gaan in hun studie, in een gevarieerde omgeving met faciliteiten van wereldklasse. KTH heeft een grote internationale studenten en benadrukt de praktische industriële toepassingen van kennis, waarin de universiteit nauwe banden met de industrie leiders. Deze unieke benadering van leren betekent dat masterstudenten kunnen zich verheugen op boeiende carrièremogelijkheden met een internationaal erkend diploma.

Met een sterke geschiedenis van grensverleggend onderzoek, KTH levert een derde van technisch en technologisch onderzoek van Zweden op universitair niveau. De universiteit stelt ook aanzienlijke financiering van het onderzoek elk jaar met subsidies van belangrijke organisaties, zoals de Europese Onderzoeksraad, en speelt een centrale rol in de nieuw opgerichte Europees Instituut voor Innovatie en Technologie (EIT). Masterstudenten zal toetreden tot meer dan 2.000 mensen die zich bezighouden met onderzoek op KTH en vind een veelvoud aan mogelijkheden om te groeien in hun eigen aandachtsgebieden.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

MSc

KTH Royal Institute of Technology

Het gezamenlijke masterprogramma in Energy for Smart Cities (SMCS) wordt aangeboden door vier Europese universiteiten via InnoEnergy. De wereldbevolking wordt steeds meer ... [+]

Het gezamenlijke masterprogramma in Energy for Smart Cities (SMCS) wordt aangeboden door vier Europese universiteiten via InnoEnergy. De wereldbevolking wordt steeds meer stedelijk. Meer dan de helft van ons woont nu in een stad. Meer zal dit in de toekomst doen. We staan ​​voor nieuwe uitdagingen in stadsontwerp, civiele infrastructuur en energiebeheer. Met dit programma kunt u bijdragen aan de oplossing.

Energie voor slimme steden op KTH

Het gezamenlijke masterprogramma Energy for Smart Cities voegt diepte en breedte toe aan uw technische en technische kennis, biedt u zakelijke vaardigheden en technieken voor innovatiemanagement en verbindt u met de nieuwste ideeën over stedelijke ontwikkeling in een veranderende samenleving. Als gevolg hiervan kunt u een sleutelrol spelen bij het ontwikkelen van slimme, veilige en duurzame energie voor functionele en hulpbronnenefficiënte stedelijke gemeenschappen.... [-]

Zweden Stockholm
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Online
Lees meer in Nederlands

Research and education for a brighter tomorrow

Innovate Yourself at KTH

Address
Brinellvägen 8
114 28 Stockholm, Stockholms län, Zweden