Lees de Officiële Beschrijving

De enige FernUni Zwitserland

Afstand Learning University Zwitserland (FernUni Zwitserland) is een moderne academische instelling en een toonaangevende universiteit op het gebied van afstandsonderwijs in de Zwitserland.

Alle bachelor- en masteropleidingen in overeenstemming Bologna richtlijnen opgericht. Meer dan 1.500 studenten graduate studeert momenteel in het Duits of Frans. Op drie locaties in de Zwitserland bedienen onze student managers, studenten en het aanspreekpunt voor vragen over afstandsonderwijs.

De instelling wordt erkend:

  • door de federale grond overheid om art. 11 in de universiteit Promotion Act (UFG)
  • volgens kantonale door het kanton Wallis recht op onderwijs en onderzoek door universiteiten en onderzoeksinstituten

Een leider in afstandsonderwijs universiteit

Het succesverhaal van afstandsonderwijs University Zwitserland (FernUni Zwitserland) begint 25 jaar geleden. Sinds 1992 bieden wij onze drie locaties in Brig, Pfäffikon SZ en Sierre afstandsonderwijs cursussen op universitair niveau. Meer dan 1.500 studenten uit binnen- en buitenland tot op heden om te studeren in het Duits of Frans.

Alle cursussen worden ontworpen volgens Bologna richtlijnen. Zo is het programma voorbij Zwitserland worden erkend internationaal ondersteund en uitgelijnd.

Het ontwerp van het onderwijs in afstandsonderwijs is gebaseerd op het idee van een open, flexibel en individueel leren. De FernUni Zwitserland volgt het concept van de moderne onderwijs op afstand als "blended learning", een combinatie van e-learning en de traditionele klassikale instructie. Afhankelijk van het verloop van de expressie van de verschillende componenten is verschillend.

Opleidingen te volgen in:
  • Duits
  • Frans

Deze school biedt ook:

BA

FernUni Schweiz

De cursus biedt studenten met een dieper inzicht in de ontwikkeling van de hedendaagse samenlevingen (19e en 20 Eeuw). Deze ontwikkeling wordt gekenmerkt door het tegenov ... [+]

De cursus biedt studenten met een dieper inzicht in de ontwikkeling van de hedendaagse samenlevingen (19e en 20 Eeuw). Deze ontwikkeling wordt gekenmerkt door het tegenovergestelde trend van de globalisering en de openstelling van de grenzen aan de ene kant en de versterking van de nationale identiteit en culturele particularisme aan de andere kant. Een focus van de training wordt geplaatst op de beheersing van de nieuwe informatietechnologieën (analyse van beelden en elektronische bronnen).

Het eerste deel van de studie bestaat uit vier modules en verschaft de voorbereiding van de studie. Deze modules kunnen studenten een nauwkeurig en kritisch gereflecteerd kennis over de geschiedenis van de 19e eeuw. en 20 Century en historiografische methoden en technieken te verwerven. ... [-]

Zwitserland Zwitserland Online
Februari 2020
Duits
Deeltijd
9 semesters
Online
Lees meer in Nederlands

BSc

FernUni Schweiz

Het programma biedt een gedegen wetenschappelijke basis training in de basis van de psychologie en hun disciplines en toepassingen. De studenten verwerven diverse kennis ... [+]

Het programma biedt een gedegen wetenschappelijke basis training in de basis van de psychologie en hun disciplines en toepassingen. De studenten verwerven diverse kennis in de statistiek, methoden van onderzoek en diagnostiek. Je leert en de praktijk van de interviews, begeleiding en interventie. De conclusie is een wetenschappelijke scriptie.

De cursus is gebaseerd op de meest recente onderzoeksresultaten en moderne leermethoden. Begeleidende de zelfstudie gevonden om de drie weken op een zaterdag in plaats van colleges.

modules M01 Inleiding tot de psychologie M02 Methoden I: Onderzoek Methoden en Statistiek I M03 Ontwikkelingspsychologie M04 Methoden II: Onderzoeksmethoden en Statistiek II M05 Sociale Psychologie M06 Algemene Psychologie I: waarneming, denken, het oplossen van problemen M07 persoonlijkheid en differentiële psychologie M08 Methode III: Experimental oefeningen M09 Algemene Psychologie II: Learning & Geheugen M10 Methode IV: Diagnose en testtheorie M11 Biologische Psychologie - Neuropsychologie M12 Klinische Psychologie I: Klinische Psych & psychopathologie. M13 Methode V: Onderzoek en statistiek III M14 Klinische Psychologie II: Consulting & Intervention Een M15-1 Proseminar M15-2 Proseminar B M16 Algemene Psychologie IV: Emotion & Motivation M17 Industrial Psychology - Organisatiepsychologie M18 thesis toelatingseisen ... [-]
Zwitserland Zwitserland Online
Februari 2020
Duits
Deeltijd
9 semesters
Online
Lees meer in Nederlands

Bachelor

FernUni Schweiz

De moderne programma biedt een gedegen wetenschappelijke basis training in de fundamenten van de economie met een economische oriëntatie en hun disciplines en toepassinge ... [+]

De moderne programma biedt een gedegen wetenschappelijke basis training in de fundamenten van de economie met een economische oriëntatie en hun disciplines en toepassingen. Verwerven de studenten de theoretische grondslagen en vaardigheden om de mondiale economische context en leerproblemen te herkennen door het kiezen van een geschikte wetenschappelijke methode en de goede werking ervan zelfstandig op te lossen. De conclusie is een wetenschappelijke scriptie.

De cursus is gebaseerd op de meest recente onderzoeksresultaten en moderne leermethoden. Begeleidende de zelfstudie gevonden om de drie weken op een zaterdag in plaats van colleges.

modules M01 Bedrijfswiskunde M02 basisprincipes van de economie M03 Law & Economics M04 macro-economie en micro-economie M05 Financial Accounting M06 economische statistieken M07 Managerial Accounting M08 informatie-economie M09 Corporate Governance & Management M10 Toegepaste Economische Wetenschappen M11 financiële markten M12 Milieu-economie en het economisch beleid M13 globalisering en internationale economische M14 Business and Ethics M15 Behavioral Economics M16 Health Economics M17 seminar paper M18 thesis toelatingseisen ... [-]
Zwitserland Zwitserland Online
Februari 2020
Duits
Deeltijd
9 semesters
Online
Lees meer in Nederlands